Home / Rheden / Tennisjeugd in het nieuw

Tennisjeugd in het nieuw

RHEDEN – In het paasweekend gaat de jeugdcompetitie in het tennis weer van start. De Rhedense tennisvereniging RTC de Laak heeft vijf jeugdteams kunnen samenstellen, die op woensdagmiddag, zaterdag- en zondagmorgen meedoen aan de wedstrijden. Ook dit jaar hebben de vaste sponsors, Brasserie Hugo’s en Velman Sport uit Velp, de jongens en meiden weer in mooie, nieuwe kleding gestoken. Van Hugo’s kregen ze een mooi poloshirt en van Velman een sweater.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.