Home / Hengelo / Lamers nieuwe informateur Bronckhorst

Lamers nieuwe informateur Bronckhorst

HENGELO– Tijdens de eerste informatiebijeenkomst op 9 maart hebben de politieke partijen van de gemeente Bronckhorst de heer Toon Lamers uit Varsseveld gevraagd om op te treden als informateur. De opdracht voor de informatieronde om te komen tot een nieuw gemeentebestuur wordt woensdag 17 maart om 20.30 uur in een openbare bijeenkomst in het gemeentehuis aan de informateur gegeven.
De heer Lamers werkt als zelfstandig gevestigd organisatieadviseur / interim-manager. Tot aan de herindeling van 2005 heeft hij gewerkt als gemeentesecretaris van de voormalige gemeente Wisch. Sindsdien is hij onder andere actief geweest als interim-secretaris van de gemeente Doetinchem en van de Regio Achterhoek. De laatste tijd voert hij interim-opdrachten uit bij diverse non-profit organisaties in de Achterhoek, waaronder verschillende gemeenten.
 

Lees ook

Jaap van Norden exposeert in gemeentehuis

HENGELO – Jaap van Norden uit Zelhem exposeert met tien schilderijen van januari t/m maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.