Lamers nieuwe informateur Bronckhorst

HENGELO– Tijdens de eerste informatiebijeenkomst op 9 maart hebben de politieke partijen van de gemeente Bronckhorst de heer Toon Lamers uit Varsseveld gevraagd om op te treden als informateur. De opdracht voor de informatieronde om te komen tot een nieuw gemeentebestuur wordt woensdag 17 maart om 20.30 uur in een openbare bijeenkomst in het gemeentehuis aan de informateur gegeven.
De heer Lamers werkt als zelfstandig gevestigd organisatieadviseur / interim-manager. Tot aan de herindeling van 2005 heeft hij gewerkt als gemeentesecretaris van de voormalige gemeente Wisch. Sindsdien is hij onder andere actief geweest als interim-secretaris van de gemeente Doetinchem en van de Regio Achterhoek. De laatste tijd voert hij interim-opdrachten uit bij diverse non-profit organisaties in de Achterhoek, waaronder verschillende gemeenten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.