Home / Hengelo / Bronckhorst telt voorkeursstemmen De Garve opnieuw

Bronckhorst telt voorkeursstemmen De Garve opnieuw

Het proces-verbaal was op dit punt dus verkeerd ingevuld. Dit was aanleiding voor de PvdA om op 10 maart tijdens de raadsvergadering waarin de verkiezingsuitslagen zijn besproken, voor te stellen om de circa 800 uitgebrachte stemmen in dit stembureau opnieuw te tellen. De raad heeft dit vervolgens direct gedaan tijdens de deze openbare bijeenkomst onder leiding van het hoofd van het centraal stembureau, burgemeester Henk Aalderink. De nieuwe uitkomst is vervolgens toegestuurd aan het centraal stembureau dat op donderdag 11 maart de nieuwe uitslag van de verkiezingen in Bronckhorst en een mogelijke wijziging in de samenstelling van de nieuwe PvdA-fractie bekend maakt. Deze bijeenkomst is om 13.30 uur in zaal Haas in het gemeenthuis in Hengelo.
 

Lees ook

Jaap van Norden exposeert in gemeentehuis

HENGELO – Jaap van Norden uit Zelhem exposeert met tien schilderijen van januari t/m maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.