Spreekuur Steunpunt Vrijwilligerswerk vervalt op 19 maart

DOESBURG – Op vrijdag 19 maart vervalt het spreekuur van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg. De reden hiervoor is dat medewerkers van Carion, dus ook van Steunpunt Vrijwilligerswerk, meedoen aan één van de projecten van de NLDOET dag.

Die dag gaan zij samen met een groep medewerkers van Woonservice IJsselland het clubgebouw van Speeltuinvereniging Kindervreugd schilderen en waar nodig wat klussen uitvoeren.
Geinteresseerden in het vrijwilligerswerk kunnen toch zoeken naar vacatures via de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg. Daar is uitgebreide informatie te vinden over de vacatures, de organisaties en over allerlei aspecten die met het vrijwilligerswerk te maken hebben. Rechtstreeks reageren kan ook via mail of telefoon.
Voor degenen die zelf geen computer hebben, kunnen in de bibliotheek gratis gebruik maken van een computer bij het Digitaal Vrijwilligers Informatie Punt (DVIP). Deze computer staat al ingesteld op de juiste website.
Voor wie toch liever een persoonlijke bemiddeling heeft, kan 24 maart weer bij het Steunpunt terecht op het wekelijkse spreekuur op de vrijdagochtend.

Tel. 0313 – 472632 (in de ochtend)
E-mail. j.du.bois@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.