Home / Doesburg / Ook Doesburgse jeugd kiest voor SP

Ook Doesburgse jeugd kiest voor SP

DOESBURG – In Doesburg zijn schaduwverkiezingen gehouden onder de jeugd. In 0313 hebben jongeren hun politieke voorkeur kenbaar gemaakt. Net als bij de ‘echte’ verkiezingen krijgt de SP de meeste stemmen, maar liefst 62,5 procent. Tweede werd op grote afstand de Stadspartij Doesburg met 12,5 procent van de stemmen. PvdA en GroenLinks kregen ieder 7,5 procent, VVD 5 procent en Progressief Doesburg 2,5 procent. D66 kreeg geen enkele stem.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.