Lintje bij afscheid Doesburgse raad

DOESBURG – Dinsdag vond de laatste raadsvergadering in de oude bezetting plaats in Doesburg. Tijdens deze vergadering werd ook de rechtmatigheid van de verkiezingen gecontroleerd en deze werden door de commissie in orde bevonden. Van de 15 raadslieden namen er maar liefst 9 afscheid van de raad. Sommigen omdat ze niet herkozen waren en anderen op persoonlijke gronden. Allen kregen een fraaie tekening van de raadszaal met alle personen er in getekend zoals er vier jaar lang gezeten is.
Voor Erdogan Kaya en Gerrit Hammink had burgemeester nog iets speciaals, beide heren werden onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.Een complete verrassing voor hen.
De vertrekkende raadsleden zijn Hermien Pietersz, Frans Gerbrands, Wil Hoogstraaten, André Brouwer, Ab Schrader, Ineke van Elk, Jan Baerveldt, Gerdie Oosten en Gerrit Hammink.
Donderdagavond zal de nieuwe raad in zitting zijn met negen nieuwe leden. Toch wel eens goed dat er een behoorlijk nieuwe raad zal zijn die met een frisse blik tegen het besturen van Doesburg aan zullen kijken – foto Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.