Wereldmode in de wereldwinkel

DIEREN – Van 19 tot en met 27 maart vindt weer de Fair Fashion week plaats. Daarom verkoopt wereldwinkel Dieren gedurende drie weken, van 15 maart tot en met 5 april,
Kleding van SARI Fair Fashion; mode met meerwaarde. De handgedrukte of handgeweven stoffen hebben een exclusieve en verrassende uitstraling. De meerwaarde van deze mode geldt zeker ook voor de producenten uit diverse ontwikkelingslanden. De stoffen worden direct betrokken bij coöperaties uit Nepal of Bangladesh of ingekocht via eerlijke importeurs. Dit garandeert een rechtvaardige prijs, betere arbeidsomstandigheden en continuïteit in de afname. Het gaat daarbij om mens- en milieuvriendelijke producten. Wereldwinkel Dieren is te vinden op het Callunaplein 79.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.