Home / Dieren / Proefmaand bij TV Dieren

Proefmaand bij TV Dieren

Tennisvereniging Dieren heeft een actie voor mensen die kennis willen maken met de tennissport. Voor een klein bedrag mogen potentiële leden onbeperkt tennissen, met gebruik van rackets en ballen. Ook krijgen zij drie lessen. Wie na april lid wordt, krijgt ook nog eens korting op het lidmaatschap, zodat de proefmaand vrijwel gratis wordt. De kosten bedragen 25 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen. Op 28 maart wordt op het terrein van Polysport in Dieren het openingstoernooi gespeeld tussen 09.30 en 13.00 uur.

info@polysport.nl; tel. 0313-414971
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.