ROC A12 kookt voor bewoners Nieuw Velp-Zuid

Achttien actieve bewoners van de wijk Nieuw Velp-Zuid zijn uitgenodigd door ROC A12. De studenten van de opleiding Hospitality & Recreatie gaan op school voor de bewoners koken. Woensdag 10 maart zijn er dinerbonnen uitgereikt, bij wijze van aftrap voor de samenwerking op weg naar een wijk waar het goed wonen en leven is.

Verschillende partijen zijn hier al een poosje mee bezig. Vivare vroeg ROC A12 vorig jaar een bijdrage te leveren aan de wijk waar de school staat. Daarnaast hebben inmiddels buurtcentrum de Paperclip en sportcentrum Jagyba hebben inmiddels ook aangegeven mee te willen doen. Vorig jaar is een buurtfeest gehouden, bij wijze van start van een meerjarig leefbaarheidsproject. Tijdens het feest hebben Jagyba, de Paperclip, gemeente, Vivare en politie de bewoners van de wijk geënthousiasmeerd om zich in te zetten voor een betere wijk. Daarbij zijn de bewoners aangesproken op hun kwaliteiten. Achttien van hen, waaronder acht kinderen, hebben zich aangemeld en gaan in 2010 meerdere activiteiten organiseren. Hierbij worden zij ondersteund door studenten van ROC A12.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.