Drukte voor opening zwembad Coldenhove

EERBEEK – Voor het openluchtzwembad Coldenhove in Eerbeek open kan voor publiek, moet er nog het één en ander worden gedaan. Op 17 april wordt het bad gevuld, zodat zwemmers op 1 mei kunnen poedelen. Ten eerste is er een aantal klusdagen ingepland. Op zaterdagen 20 maart, 10 en 17 april gaan bestuur en andere vrijwilligers aan de slag. Wie hierbij mee wil helpen, is meer dan welkom. De klusdagen beginnen om 09.00 uur en voor lunch wordt gezorgd. De elektronische installatie is inmiddels onder handen genomen door Jan Kluin, Johan Tabor en Erik Beverdam. Er is een nieuwe verdeelinrichting geplaatst en bekabeling aangelegd voor het nieuwe kassasysteem. De jetstreampomp is uitgebouwd en momenteel in revisie. Voor het gras zijn nieuwe sproeiers besteld. Deze moeten op één van de klusdagen nog worden ingebouwd. Ook de grasmaaier is in revisie voor het nieuwe seizoen. Het nieuwe kassasysteem is bijna voltooid, medio april krijgen kiosk- en entreemedewerkers uitleg. Wie de komende zomer mee wil helpen als kioskmedewerker, kan zich melden bij Alice Veldink, tel. 0313-652154 of eric.veldrink@planet.nl. Badmeester Rudy Ligtering heeft aangegeven dat hij zijn werkzaamheden komend seizoen niet hervat. Hans Verlangen is aangesteld om, samen met een nog aan te nemen badmeester, de dagelijkse leiding van het bad te voeren. Het publiek merkt van al dit werk natuurlijk niets. Van vrijdag 26 tot en met maandag 29 april kan men in het bad terecht voor de voorverkoop van abonnementen. Vanaf 1 mei is het bad open voor zwemmers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.