Doesburgse kegelkampioenen

DOESBURG – Tijdens een informatieve avond over het nieuw te bouwen kegelhuis in Doesburg zijn de kampioensvijftallen en persoonlijke kampioenen gehuldigd. In de poule hoofdklasse dames District III werd ONA 1 kampioen en OGK-kampioen. In de klasse 1 werd TOVO 2 aspirantkampioen en klasse 2 BPR aspirantkampioen. In poule Hoofdklasse District III is het eerste team van Alles Om districtskampioen geworden. Bij deze poule was Alle Negen in de klasse 1, 2 en 3 alleenheerser met een eerste plaats in klasse 1, tweede plaats in klasse 2 en derde in klasse 3 aspirantkampioen. Podiumplaatsen bij het pesoonlijk OGK-kampioenschap waren voor Sylvia van Ree van ONA, zij is kampioen dames Hoofdklasse, en voor An Willemsen van TOVO, zij behaalde een tweede plaats bij de dames klasse B. Frans Vierveijzer, voorzitter van de Stichting Kegelsport Doesburg, had waarderende woorden voor de Doesburgse clubs en hun resultaten, vooral nu alle zeven clubs buiten Doesburg moeten oefenen. Hopelijk kan deze huldiging volgend jaar plaatsvinden in en eigen kegelhuis – foto Tonny Smeenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.