Open Podium voor muzikaal talent

DIEREN – De Dierense Oranje Vereniging organiseert een open podium waar al het aanstormend talent en gevorderden hun muzikale talenten kunnen laten horen. Denk hierbij aan boybands, girlbands, zangduo’s, solisten, danstalenten, combinaties van dans, zang en muziektalent. Alles kan en alles mag.

Dit alles gebeurt op woensdagavond 28 april in de feesttent bij de kermis op het Ericaplein in Dieren. Het open podium is er voor iedereen, voor jong en oud, klein en groot. Er wordt niet gelet op welk genre gebracht wordt en de talenten hoeven ook niet bang te zijn voor een strenge jury. Het gaat erom dat talenten hun kunsten kunnen vertonen.
De Oranje Vereniging zorgt ervoor dat er professionele geluidsapparatuur aanwezig is waar men instrumenten op aan kan sluiten. Geluidsmensen zijn ook aanwezig om met raad en daad de muzikale mensen bij te staan. Met elkaar wordt het één groot feest.
Kandidaten kunnen zich tot en met maandag 12 april inschrijven bij Cor van de Craats via tel. 0313 – 427700 of bij Gerrie Lubbers via tel. 0313 – 416801.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.