Home / Bronkhorst / Pothof afgesloten voor werkzaamheden

Pothof afgesloten voor werkzaamheden

BRUMMEN – De Pothof in Brummen is dinsdag 16 maart afgesloten voor verkeer. Er worden drie putkoppen vervangen in het gedeelte tussen de Wezeboom en de Oude Eerbeekseweg. Twee van de koppen bevinden zich bij een wegversmalling en daarom is het noodzakelijk om het doorgaand verkeer om te leiden via de Arnhemsestraat, Zutphensestraat, Spoorstraat, Hazenberg en Beijnenlaan. Aanwonenden kunnen via de Pothof, de Kruisenkstraat of Oude Eerbeekseweg bij hun woning komen. Indien het weer goed blijft, duren de werkzaamheden een dag.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.