Home / Bronkhorst / Eerste boom de grond in

Eerste boom de grond in

Ruim vijftig auto’s en aanhangers kwamen vorige week zaterdag naar het erf van de familie Schoonman in Cortenoever. Dit waren allen deelnemers aan het project Brummen in het Groen die hun plantmateriaal af kwamen halen. Verschillende fruitbomen, meidoorns en knotwilgen krijgen binnenkort een mooi plekje op één van de erven in de gemeente Brummen. Burgemeester Niels Joosten en Werner de Wilde, voorzitter van de Soerense Poort, plantten op het erf van deelnemers Schoonman symbolisch de eerste boom. De deelnemers gaan nu allemaal aan de slag met hun eigen plantingsmateriaal. Samen met adviseurs van Landschapsbeheer Gelderland is en beplantingsplan opgesteld voor hun erven, die zo streekeigen en landschappelijk mogelijk worden ingericht – foto Yvonne Altena
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.