Dirk-Siert Schoonman niet in gemeenteraad

Dirk-Siert Schoonman uit Cortenoever kreeg bij de gemeenteraadsverkiezingen maar liefst 123 voorkeursstemmen, waarmee hij van de dertiende op de derde plaats is terechtgekomen van de VVD-lijst. Hiermee heeft hij recht op een zetel in de raad. Toch maakt hij hier geen gebruik van. Schoonman is te druk met zijn werk en activiteiten binnen LTO Nederland dat hij besloten heeft zijn benoeming tot raadslid niet te aanvaarden. Wel blijft hij achter de schermen actief, onder andere als adviseur van de VVD-fractie. Dit doet hij met name op het gebied van onderwerpen die met het buitengebied te maken hebben, zoals de IJsselsprong, Natura 2000 en de economische poorten. Zijn plaats in de vijfkoppige gemeenteraadsfractie wordt ingenomen door Mame Douma uit Eerbeek, de nummer zes van de lijst. Hij kreeg bij de verkiezingen 109 voorkeursstemmen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.