Home / Bronkhorst / De Rattenvanger van Broek

De Rattenvanger van Broek

BRUMMEN – De Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen presenteerde onlangs haar jaarlijkse kinderprogramma in De Vroolijke Frans in Brummen. Ditmaal werd de voorstelling verzorgd door kinderen van het muziekproject Met De Muziek Mee uit Broek en de djembégroep van Aldert Glas. Onder leiding van Wil Biemond en begeleid door muziekvereniging La Fraternité voerden zij De Rattenvanger van Hamelen op, een verhaal met een duidelijke moraal. Het werd voor de kleintjes in de zaal nog af en toe best eng, want de ratten bleven niet altijd op het toneel. De middag is afgesloten met een rattenkroketje en glas limonade.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.