Home / Velp / Foto met wapen op Hyves, proces verbaal

Foto met wapen op Hyves, proces verbaal

VELP – De politie heeft maandag in een woning in Velp twee luchtdrukwapens in beslag genomen. Tegen de 22-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt wegens verboden wapenbezit. De politie kwam de man op het spoor nadat de Velpenaar met de wapens een foto had geplaatst op de Internetsite Hyves.
De politie besloot tot het instellen van een nader onderzoek nadat eind februari informatie was binnengekomen over de foto’s op Hyves. Bij het onderzoek in het huis van de Velpenaar werden twee luchtdrukgeweren aangetroffen, waarvan het bezit verboden is. De Velpenaar zelf bleek niet thuis. Hij werd aan het politiebureau ontboden en heeft inmiddels een verklaring afgelegd. De man vertelde niet te weten dat het bezit van de wapens verboden was. De wapens zijn in beslag genomen; tegen de Velpenaar is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.