Leren stijldansen op de Tweede Stee

LOENEN – Begin februari zijn de kinderen uit de groepen vijf en zes van obs De Tweede Stee in Loenen gestart met het project stijldansen. De leerlingen volgen in totaal acht danslessen op school. De lessen worden gegeven door medewerkers van dansschool Wensink uit Apeldoorn. De opzet is om de kinderen kennis te laten maken en ervaringen op te laten doen met stijldansen. Stijldansen was in het verleden het middel bij uitstek om leerlingen bekend te maken met etiquette regels. Een ander punt is dat kinderen met stijldansen ervaren dat ze bepaalde coördinatiemogelijkheden stimuleren die in andere bewegingsvormen vaak niet aan de orde komen. Na het project zullen de leerlingen op zaterdag 17 april deelnemen aan de dancemasters basistest (diplomadansen) en een danswedstrijd. De leerlingen zijn erg enthousiast over de lessen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.