Eerste Open Coffee Doesburg een succes

DOESBURG – Bij de Open Coffee Doesburg kwamen meer dan 70 ondernemers en andere geïnteresseerden uit Doesburg en omgeving bij elkaar. De netwerkbijeenkomst werd voor het eerst in Doesburg georganiseerd. Dat er interesse zou zijn voor een Open Coffee in Doesburg hadden de initiatiefnemers van JRS Bedrijfssupport en Logict wel verwacht, maar dat er de eerste keer zoveel mensen op af zouden komen hadden zij niet ingeschat. De hoge opkomst bewijst maar weer eens dat er in en om Doesburg veel enthousiaste ondernemers zijn!
Omdat het de eerste Open Coffee Doesburg was, werd er een kort officieel moment ingelast. Jan Strating lichtte als één van de initiatiefnemers toe wat het Open Coffee-concept inhoudt en waarom het initiatief juist in Doesburg is genomen. Daarna nam de Doesburgse Stadsmanager Bart van Rooij het woord en benadrukte nog maar eens hoe belangrijk en leuk het is om met lokale ondernemers te netwerken. De locatie, Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat, bleek perfect te passen bij het Open Coffee-concept. De ruimte, service en sfeer van het Gasthuis passen goed bij het informele karakter van de netwerkbijeenkomsten.

Vanaf nu vindt Open Coffee Doesburg iedere eerste woensdag van de maand plaats. De bijeenkomsten starten rond 8.30 uur en eindigen rond 10.30 uur, maar u mag komen en gaan wanneer het u uitkomt. Wilt u meer weten over Open Coffee Doesburg kijk dan op www.opencoffeedoesburg.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de eerstvolgende Open Coffee van 7 april. Aanmelden is niet verplicht, maar voor de koffiezetters wel zo handig!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.