Doesburgse Hanzefeesten op TV bij Gelderse Koppen

DOESBURG – De voorbereidingen van de tweede editie voor de Doesburgse Hanzefeesten zijn weer van start gegaan. Op zaterdag 12 juni van 10.00 tot 17.00 uur staat Doesburg volledig in het teken van de Hanzetijd. TV Gelderland met het programma Gelderse Koppen is langs geweest om de voorbereidingen te filmen. De dames van het Rode Kruis en de UVV waren hier ook bij aanwezig. Zij zijn al hevig bezig met het maken van ongeveer honderd middeleeuwse Hanzekledingstukken voor het onderdeel straattheater. Presentator Harm Edens heeft de dames van stichting Carion gevraagd naar hun werkzaamheden. Ook Edens zelf heeft zich in een middeleeuws Hanzekostuum gehesen en heeft zo zijn programma op een leuke manier afgerond. Op 16 maart om 18.20 uur wordt het programma Gelderse Koppen met Hanzestad Doesburg uitgezonden. Daarna wordt het elk uur herhaald.

www.doesburgsehanzefeesten.nl
www.hanzefeesten.hyves.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.