Voorinschrijving Vael Ouwe gestart

DIEREN – Fietsers kunnen zaterdag 26 juni weer meedoen aan de Vael Ouwe, één van de mooiste toertochten in Gelderland. De voorinschrijving voor deze 34e editie van de tocht is inmiddels van start gegaan. Tot 21 juni kunnen deelnemers zich voorinschrijven. Daarna is alleen inschrijving aan de start nog mogelijk. Fietsers hebben de keuze uit routes van 50, 100 en 160 kilometer. Deze laatste heeft een dusdanig pittig karakter, dat deze is opgenomen in het Klimmers Brevet voor het Brevet des Cyclistes. De 50 kilometer is geschikt voor de toeristische fietser en het parcours van 100 kilometer is een uitdaging voor de geoefende toerfietser. De start en finish is zoals ieder jaar weer bij de Koninklijke Gazelle in Dieren.

www.vaelouwe.nl, Rudy Baan, 0313-422492
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.