Home / Dieren / Paardners te zien bij Walhalla

Paardners te zien bij Walhalla

Nell Brouwer van Paardners training en coaching uit Dieren is zaterdag 13 maart aan het werk te zien bij het televisieprogramma Walhalla van Tv Gelderland. Dinsdag 2 maart deed presentatrice Julika Marijn een sessie paardencoaching bij Paardners en dat wordt zaterdag om 19.00 uur uitgezonden. Paardencoaching heeft als doel deelnemers te laten reflecteren op hun functioneren en daarvan te leren. Het paard wordt gebruikt als spiegel voor de innerlijke toestand van de deelnemer. Meer weten? Kijk zaterdag naar het televisieprogramma Walhalla.

www.paardners.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.