MHC Dieren benoemt Knopper tot Lid van Verdienste

DIEREN – Op grond van de statuten van de Dierense mixed hockeyclub heeft het bestuur unaniem besloten Adriaan Knopper te benoemen tot Lid van Verdienste. Op zondag 28 februari heeft voorzitter Paul Brok dit bijzondere lid van de club, na een spectaculaire afscheidswedstrijd, bedankt voor zijn inzet en hem de oorkonde overhandigd.

Adriaan Knopper heeft tijdens een speciaal voor hem georganiseerd wedstrijd afscheid genomen van het actieve hockeyspel. Hij bewees nog wel een keer dat hij een getalenteerde hockeyer is, ondanks zijn tegenstribbelende knie.
Naast zijn sportieve hockeyprestaties bij MHC Dieren en andere grote clubs heeft Knopper zich ook op andere gebieden enorm ingezet voor zijn club. Als voorzitter heeft hij veel vooruitgang geboekt bij projecten als de vernieuwing van het grote kunstgrasveld en het leggen van de basis van het halve veld. Ook als trainer en coach zijn mooie resultaten behaald, waaronder het recente kampioenschap van Meisjes C1.
Dat Knopper stopt als spelend lid bij de veteranen wil niet zeggen dat hij zich niet langer inzet voor de club. Als voorzitter van de Stichting Ars Herba die voor MHC Dieren de lichtinstallatie en velden beheert, blijft hij zijn belangrijke bijdrage leveren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.