Home / Velp / Politie onderzoekt autobrand Velp

Politie onderzoekt autobrand Velp

VELP – De politie in Velp doet nader onderzoek naar aanleiding van een autobrand op de Groen van Prinstererstraat, in de vroege ochtenduren van zondag 7 maart. Niemand raakte er bij gewond, wel liep een tweede auto brandschade op.

De brand werd omstreeks vijf uur ontdekt door een buurtbewoner, die direct alarm sloeg. Bij de komst van politie en brandweer bleken er twee auto’s in brand te staan. Nader onderzoek leerde dat de brand het eerst ontstaan was in een geparkeerde bestelauto. Een daarnaast geparkeerde staande auto vatte daardoor later ook vlam. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend maar de politie sluit brandstichting niet uit. Ook roept de politie eventuele getuigen op te reageren via telefoonnummer 0900-8844.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.