Nijmegenaar verdacht van inbraakpoging Velp

VELP – Een 47-jarige Nijmegenaar is in de nacht van zondag op maandag door de politie in Velp aangehouden op verdenking van poging tot inbraak. De man kon dankzij een getuige worden ingerekend.

 

Omstreeks half twee ’s nachts hoorde de getuige dat er kennelijk werd ingebroken in een loods aan de Zwanensingel. Gewaarschuwde agenten constateerden even later dat er inderdaad was ingebroken. Nabij de loods werden ook inbrekerswerktuigen aangetroffen. Kort daarop zagen agenten een auto vanaf de Theodorus Dobbeweg de Eiberstraat in rijden waarvan de bestuurder meteen parkeerde en de lichten uitdeed. Bij controle bleek het om de Nijmegenaar te zijn. De man bleek aan het signalement te voldoen dat de getuige had doorgegeven. Een redelijke verklaring voor zijn aanwezigheid daar had de man niet, waarop hij werd aangehouden. De Nijmegenaar is ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.