Home / Regio / Poll RegiobodeOnline

Poll RegiobodeOnline

Dit vindt u op RegiobodeOnline

Op de poll op de website www.regiobodeonline.nl kwam vorige week de bezuiniging van de gemeente aan bod. De stelling was: ‘er moet bezuinigd worden. Van mij mag dat vooral op….’ Een meerderheid van 52,8 procent vindt dat er vooral bezuinigd mag worden op de Ambtenaren, 19,4 procent op Cultuur, 13,9 procent op Milieu, 11,1 procent op Sport, 2,8 procent op Wmo en niemand wil dat er op Onderwijs wordt bezuinigd. Deze week is de stelling: ‘Langdurig werklozen moeten via vrijwilligerwerk in hun eigen buurt weer bij de samenleving worden betrokken.’ Bent u het daar mee eens of oneens?
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.