Poll RegiobodeOnline

Dit vindt u op RegiobodeOnline

Op de poll op de website regiobodeonline.nl kwam vorige week de bezuiniging van de gemeente aan bod. De stelling was: ‘er moet bezuinigd worden. Van mij mag dat vooral op….’ Een meerderheid van 52,8 procent vindt dat er vooral bezuinigd mag worden op de Ambtenaren, 19,4 procent op Cultuur, 13,9 procent op Milieu, 11,1 procent op Sport, 2,8 procent op Wmo en niemand wil dat er op Onderwijs wordt bezuinigd. Deze week is de stelling: ‘Langdurig werklozen moeten via vrijwilligerwerk in hun eigen buurt weer bij de samenleving worden betrokken.’ Bent u het daar mee eens of oneens?
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.