Home / Loenen / De poort met potgrond langs de deur

De poort met potgrond langs de deur

LOENEN – De kinderen en de ouders van basisschool de Poort uit Loenen gaan zaterdag 13 maart weer langs de deuren om heel Loenen, na de winter,te voorzien van potgrond. Al jaren wordt deze actie gehouden voor de school. Vroeger kostte het de ouders twee zaterdagen werk; een zaterdag om alle potgrond in zakken te stoppen en een zaterdag om langs de huizen te venten. Tegenwoordig worden er kant en klare zakken verkocht voor het goede doel. Blom Bloemen en Planten, aan het hameinde, draagt al jaren de school een warm hart toe en heeft een grote partij potgrond besteld die de school kan verkopen. Alle aanhangwagens, vrachtwagens en kruiwagens worden die zaterdag ingezet om weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Dit jaar gaat de opbrengst naar nieuwe speeltoestellen op het schoolplein. Voor mensen die deze zaterdag niet thuis zijn, maar wel potgrond willen hebben, kunnen contact opnemen met Martin Bouwmeester via tel. 06 – 10152210. De potgrond wordt dan de avond ervoor gebracht, of in de week erna.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.