Home / Hengelo / Bronckhorster raadspartijen starten collegeonderhandelingen

Bronckhorster raadspartijen starten collegeonderhandelingen

Nu de gemeenteraadsverkiezingen achter de rug zijn, is het tijd voor het opstarten van de collegeonderhandelingen. In Bronckhorst willen we dat waar mogelijk openbaar doen. De eerste vergadering is op 9 maart a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Hengelo (Gld). Belangstellenden zijn van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. Bij de vergadering zijn alle gekozen politieke partijen aanwezig (CDA, PvdA, VVD, GroenLinks, D66 en GBB). Het CDA heeft als grootste fractie het initiatief genomen voor deze bijeenkomst. Tijdens de vergadering kijken de betrokken terug op de verkiezingen (campagne en uitslag), welke conclusie/politieke uitleg de partijen geven aan de uitslag van de verkiezingen en is een verkenning/onderhandeling met aandacht voor de procedure (openbaarheid, rolverdeling etc). Aan het einde van de bijeenkomst bespreken de betrokkenen hoe verder gegegaan wordt.
 

Lees ook

Jaap van Norden exposeert in gemeentehuis

HENGELO – Jaap van Norden uit Zelhem exposeert met tien schilderijen van januari t/m maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.