SuperZeskamp Eerbeek naar nieuwe datum

EERBEEK – Omdat Nederland hopelijk de kwartfinale van het WK voetbal haalt, wordt het weekend van de SuperZeskamp in Eerbeek verplaatst. “Ik durf de concurrentie met het WK-voetbal niet aan. Bovendien bouwen wij bij zo’n toernooi altijd een ‘stadion’, inclusief tribunes, in de zaal, en dan kan daar ook geen band spelen. We denken dus aan het weekend van 14 en 15 augustus. Ik zal het laten weten zodra dat definitief is”, aldus Tommy ten Hove van Spoorzicht.

 

“We hebben het hele jaar door activiteiten op de rol staan”, vertelt Ten Hove. “Het is altijd een heel gepuzzel, want je hebt je vaste activiteiten, wilt artiesten naar je zaal halen, hebt dit jaar te maken met een WK-voetbal, waar we altijd veel aandacht aan besteden en tussendoor heb je dan allerlei bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten.

De puzzel om de programmering rond te krijgen is zoals gezegd weer gemaakt. Vrijdag wordt vanaf 21.30 uur een Smash Party gehouden in het café. Op zaterdag 20 maart wordt de eerste van de twee jaarlijkse 80/90 Party’s gehouden in de weer geheel in discosfeer aangeklede zaal. Er zijn kaarten en de entreebewijzen kosten 8 euro per stuk.

De rest van het jaarprogramma ziet er in grote lijnen als volgt uit: 4/4: Optreden You and Me; 29/4: Koninginnenacht mmv Noah; 11/6: Smash Party mmv DJ Damascus; v.a. 14/6: WK Voetbal in Stadion Spoorzicht; 22/8: Beachvolleybal; 4/9: Ronny Ruysdael; 17/9 Smash Party mmv DJ Damascus; 6/11: 80/90 Party 26/11: Smash Party mmv DJ Damascus; 27/11: Optreden Frans Duijts + band; 19/12: Aprés Ski Party. Verder is er iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 21.30 uur een DJ in het café.

Zoals bekend is Ten Hove ook de eigenaar van Bistro de Zaak. Hij laat weten dat daar op vrijdag 2 april een Tapas Avond wordt gehouden, met live muziek. Het is wenselijk daarvoor te reserveren en dat kan vanaf heden. Op beide Paasdagen is De Zaak vanaf 16.00 uur geopend voor á la carte diners.

www.spoorzichteerbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.