Herleving huldigt trouwe leden

EERBEEK – Tijdens de jaarlijkse feestavond van koor Herleving uit Eerbeek zijn een viertal leden in het zonnetje gezet voor hun langdurige lidmaatschap. Coby Mulder-Tabor is vijftig jaar lid, de dames Derkje Spijkerman-Van der Veen en Frieda Meijerhof-Limpers zijn vijfenveertig jaar lid van het koor en de heer Dolf Hofs werd gehuldigd in verband met zijn dertigjarig lidmaatschap van het bestuur, waarvan hij negentien jaar het secretariaat onder zijn beheer had. Mevrouw Mulder ontving uit de handen van de voorzitter een horloge met inscriptie en de dames Spijkerman en Meijerhof werden verraste met een tinnen bord met inscriptie. Uiteraard mochten de dames een mooi boeket bloemen ontvangen. Daarna was het de beurt aan de heer Hofs. Hij werd geroemd om zijn goede en vooral om zijn vele werkzaamheden die hij voor de vereniging heeft gedaan en nog steeds doet. Hij werd hartelijk bedankt en ook hij kreeg een horloge met inscriptie en een bos bloemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.