Stepteam zoekt nieuwe leden

DOESBURG – Stepteam Doesburg is per 1 maart weer begonnen met de trainingen en het team is nog op zoek naar nieuwe leden. De gezamenlijke trainingen vinden plaats op dinsdag om 20.00 uur. Steppen is redelijk onbekend als sport, maar desondanks is het een groeiende sport waarbij men geen last ervaart van zadelpijn. Daarnaast is het mogelijk om mee te doen aan nationale en internationale wedstrijden. Enkele leden van stepteam Doesburg zijn wedstrijdrijders; twee jaar geleden waren zij nog Nederlands kampioen op de sprint en het algemeen klassement.
Ook jeugdleden zijn van harte welkom, ook daar worden wedstrijden mee gereden. In de winter is de vereniging actief met het stepsleeën op het ijs en afgelopen winter heeft Stepteam Doesburg het NK step sleeën georganiseerd. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail info@vikingoutdoor.nl.

www.autoped.nl
www.stepteamhoteldoesburg.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.