Home / Doesburg / SP Doesburg roemt Agnes Kant

SP Doesburg roemt Agnes Kant

DOESBURG – De Doesburgse afdeling van de SP is op haar website zeer lovend over de verdiensten van Agnes Kant, de SP-fractievoorzitter die vorige week haar afscheid aankondigde. De SP’ers geven aan groot respect te hebben voor Kants besluit om het Haagse wereldje te verlaten. ‘Voor Agnes moet het een enorm moeilijke afweging zijn geweest, want we kennen haar geef-nooit-op-mentaliteit. Ze is en blijft met haar gedrevenheid en doorzttingsvermogen een fantastisch voorbeeld voor al onze actieve partijgenoten en voor vele anderen, binnen en buiten de partij’, schrijft men op de site. Agnes Kant legde in de jaren negentig samen met huidig wethouder Willem Bouman de basis voor de Doesburgse afdeling. Het werk van de SP kwam mede dankzij haar op een veel hoger plan.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.