Drempels aanpassen voor lage vloerbussen

DOESBURG – Het college van Doesburg heeft besloten om, op verzoek van Connexxion, het verlagen van verkeersplateau Angerloseweg (nabij Leigraafseweg en Potsmaat) versneld uit te voeren, van 8 tot en met 12 maart 2010.

Connexxion, Syntus en BRENG gaan op alle lijnen in Doesburg met zogenaamde lage vloerbussen rijden. De vervanging van de bussen is inmiddels begonnen en lage vloerbussen lopen beschadigingen op het aantikken van drempels. In Doesburg vooral op het verkeersplateau Angerloseweg.
De werkzaamheden zijn de afgelopen tijd door vorst uitgesteld maar staan nu ingepland vanaf maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart 2010.

Het verkeersplateau wordt per rijbaan open gebroken en verlaagd. De op- en afrit wordt met klinkers aangepast. Alle verkeer, inclusief de bussen, gaat via 1 rijbaan (middels voorrangsregeling) over het plateau. De straten Leigraafseweg en Potsmaat blijven bereikbaar. Gedurende de werkzaamheden is het advies om de alternatieve route, via Bingerdenseweg, naar uw bestemming te kiezen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.