Springen zonder ruiter

BRUMMEN – In de manege van de IJsselruiters in Brummen was het vrijdag een drukte van belang. ’s Ochtends kwamen 18 merries in de ring voor hun spring-IBOP, een aanlegtest waaruit onder andere blijkt hoeveel techniek en vermogen een merrie heeft en hoeveel aanleg voor de springsport.
Edwin Breukink bracht twee 5-jarige merries voor: de door hem en zijn vrouw Angela gefokte Always (v. Vancouver) en Annemoon (v. Sam R), het paard van zijn leerling Dominique Dost, gefokt door Jan Wensink uit Hall. Beide merries behaalden de benodigde punten, waarmee Always het predikaat Elite behaalde en Annemoon definitief Keur werd. Op de foto is Annemoon te zien tijdens het ‘vrij springen’, zonder ruiter.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.