Halfvastenoptocht in Angerlo

ANGERLO – Het carnaval werd zondag méér dan dunnetjes overgedaan in Angerlo. De Halfvasten Optocht was enorm en trok weer duizenden toeschouwers.

Het allerbeste uit de optochten uit de wijde omgeving, was zondag present in Angerlo. Sinds 2000 wordt daar de Halfvasten Optocht gehouden en dat is een traditie die intussen niet alleen naam en faam heeft, maar ook niet meer is weg te denken uit het dorp. Bijna honderd groepen, wagens en heel veel dweilorkesten waren present. En dan alleen het neusje van de zalm. Alleen prijswinnaars in andere carnavalsoptochten kunnen meedoen. En ook met die regel was de inschrijving al vroegtijdig gesloten wegens een overweldigend aantal aanmeldingen. Het resultaat was in ieder geval de moeite waard en het milde winterzonnetje zorgde voor een passende belichting van het geheel. Een deel van de opbrengst vloeit bovendien binnenkort naar enkele goede doelen, die door de organiserende stichting jaarlijks worden verrast met een cheque.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.