Home / Angerlo / Doesburger aangehouden bij feest

Doesburger aangehouden bij feest

ANGERLO – Een 18-jarige Doesburger is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Angerlo. Hij had daar een feest bezocht. Hij wilde op een gegeven moment naar binnen om zijn jas op te halen. Gezien de drukte zou dat op dat ogenblik niet mogelijk zijn en moest hij daarom wachten. De jongeman – die onder invloed zou verkeren – gedroeg zich recalcitrant. Even ontstond er een opstootje, waarbij hij betrokken zou zijn. Agenten scheidden de partijen en daarbij zou de Doesburger een agent in de rug hebben geduwd. De Doesburger werd vervolgens aangehouden.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.