Home / Regio / Politiewijzer 2010 huis-aan-huis verspreid

Politiewijzer 2010 huis-aan-huis verspreid

REGIO – Vanaf 8 maart wordt in de gehele regio Gelderland-Midden de Politiewijzer 2010 huis-aan-huis verspreid. Deze uitgave bevat veel informatie over de politie en het politiewerk. De Politiewijzer wordt verspreid in een oplage van 235.000 exemplaren in elf verschillende edities.

Het boekje wordt overigens alleen bezorgd op adressen zonder ‘nee/nee’- of ‘nee/ja’-sticker. Vanaf volgende week komt in elk bureau de Politiewijzer van de betreffende gemeente te liggen; deze kan men gratis afhalen.

 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.