Succes Vrouwen Krachtgroepen

De eerste vrouwenkrachtgroepen uit Eerbeek, Brummen en Dieren zijn met succes verlopen; een creatieve weg naar zelfontwikkeling en levenslust.

Tijdens de bijeenkomsten gaat men schilderen, kleien, dansen en werken met de stem om een helder beeld te krijgen over zichzelf als vrouw, partner, moeder, oma en werkende. Er wordt gewerkt in kleine groepen van minimaal vijf en maximaal tien vrouwen. Tijdig opgeven is noodzakelijk en betalen kan bij Diana bij aanvang van de cursus. De kosten bedragen 90 euro voor zes ochtenden van 09.30 tot 12.00 uur. Materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

www.kunstretraite.nl
E-mail. info@kunstretraite.nl
Tel. 0313 – 795142
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.