Programma Zomerfeest aan de IJssel rond

DIEREN – De organisatie van het Zomerfeest aan de IJssel 2010 in Dieren is alweer in volle gang. De negenentwintigste editie wordt dit jaar gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus. Dit jaar staat het feest in het teken van tribute bands en look a likes.

Inmiddels zijn voor de vrijdagavond de Eagles tribute band A New Gig in Town en The Rolling Stones cover band A Tumblin’ Dice gecontracteerd voor een optreden op het hoofdpodium. De topformatie Beethoven komt de zaterdag naar Dieren om het Zomerfeest af te sluiten.
Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht om op zaterdag overdag de Open Nederlandse Kampioenschappen Look a Likes te organiseren. Wie is de beste dubbelganger van Nederland en wie lijkt het meest op een beroemdheid? Kandidaten kunnen zich nu al opgeven via info@zomerfeest-dieren.nl of via tel. 026 – 4955252 of via 0313 – 421228.
Net als vorig jaar zullen zaterdagmiddag weer veel Harley motoren naar Dieren komen. Het terrein wordt dit jaar gezelliger en compacter omdat op die middag ook een programma op het hoofdpodium wordt geboden, en wel in de vorm van onder andere een optreden van The Fortunate Stones, een tribute aan Creedence Clearwater Revival.
Op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur wordt er weer een rommel- en curiosamarkt georganiseerd, in combinatie met een kleedjesmarkt voor de kinderen. Voor de rommel- en curiosamarkt kan men tegen een geringe vergoeding een kraam of grondplaats huren. Deelname aan de kleedjesmarkt voor kinderen is gratis. Op de website www.zomerfeest-dieren.nl kan men inschrijfformulieren downloaden. Telefonisch aanmelden kan via 026 – 4955252 of via 0313 – 421228.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.