Home / Dieren / Paarden aan het werk

Paarden aan het werk

DIEREN – In het bosje aan de Harderwijkerweg en Imboslaan in Dieren wordt hard gewerkt. Er is een flink aantal bomen omgezaagd voor uitdunning en om ruimte te maken voor bouwwerkzaamheden. De mensen die hier mee bezig zijn, worden bij het werk geholpen door paarden. Het is makkelijker de bomen uit het bos te slepen met een trekpaard dan met machines het bos in te moeten. Eenmaal bij het pad kan een grijper de stammen oppakken en op een vrachtwagen leggen om te worden afgevoerd.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.