Home / Dieren / Spullen gezocht voor Erica ’76 Jaarmarkt

Spullen gezocht voor Erica ’76 Jaarmarkt

DIEREN – De jaarmarkt van Erica ’76 uit Dieren wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3 juli, met een rommel- en boekenmarkt. Voor deze markt worden nog artikelen gezocht, met name boeken, speelgoed, (tuin)gereedschap en sportartikelen. Ook andere leuke hebbedingetjes zijn van harte welkom. Grote spullen, meubels en elektronica zijn niet bruikbaar. Wie leuke spullen heeft voor de verkoop kan na 17.00 uur bellen met 0313 – 785078 of mailen naar jnjdegens@hotmail.com.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.