Home / Velp / Expositie in Paperclip

Expositie in Paperclip

VELP – In de lichtstraat van ontmoetingscentrum de Paperclip in Velp zijn tot 9 april schilderijen te zien van Theresia Boelen. Zij schildert op gevoel en keek de kunst af van twee van haar broers en leermeesters, beide professioneel kunstenaars. Haar stijl is gevarieerd en bovendien schildert Theresia afwisselend met penseel en paletmes. De doeken die ze in de Paperclip toont, hebben allemaal eenzelfde onderwerp: glas. De reflectie en flonkering van het licht brengen glas tot leven.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.