Home / Rheden / Vijftien bekeuringen bij bromfietscontrole

Vijftien bekeuringen bij bromfietscontrole

RHEDEN – Bij een bromfietscontrole op de Arnhemsestraatweg in Rheden heeft de politie donderdag 4 maart 15 bekeuringen uitgedeeld. Tussen 15.00 en 17.00 uur werden verschillende bromfietsen aan de kant gezet. Daarbij werd 6 keer bekeurd voor het rijden op een opgevoerde brommer; 4 keer voor defecte richtingaanwijzers, 2 keer voor het niet kunnen tonen van het (brommer)rijbewijs en 1 keer voor het rijden zonder rijbewijs. De overige 2 waren voor technische mankementen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.