Home / Rheden / Ongeval op Arnhemsestraatweg Rheden

Ongeval op Arnhemsestraatweg Rheden

RHEDEN – Bij een verkeersongeval tussen een motor en een auto op de Arnhemsestraatweg in Rheden is vrijdagochtend 5 maart, een 54-jarige man uit Arnhem gewond geraakt. Het slachtoffer is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur, ter hoogte van de afslag naar de A348. Een 47-jarige Arnhemmer reed met zijn auto vanaf de A348 de Arnhemsestraatweg op. Daarbij zag hij vermoedelijk de 54-jarige Arnhemmer, die met zijn motor over de Arnhemsestraatweg richting Velp reed, over het hoofd. Bij de botsing werd de motorrijder gelanceerd en bleef gewond op straat liggen. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie stelt een onderzoek in naar de precieze toedracht.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.