CDA stelt vragen over Dienstencentrum Rheden

DE STEEG – De Rhedense fractie van het CDA heeft deze week vragen aan het college gesteld over het Dienstencentrum Willem de Zwijger in Rheden.

Verschillende verenigingen, waaronder het Thomassen Mannenkoor, maken gebruik van het centrum. Volgens het CDA zegt welzijnsorganisatie Carion per 1 juli de onderverhuur op vanwege bezuinigingen. De verenigingen zouden dan op zoek moeten naar een nieuw onderkomen, maar die zijn volgens het CDA schaars in Rheden. De fractie wil onder andere weten wat het gebruik van de zaal kost en of Rheden een onderzoek gaat uitvoeren naar alternatieve accommodaties voor de verenigingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.