Home / Empe / Feestelijke opening De Bonte Bende

Feestelijke opening De Bonte Bende

EMPE – De kinderen van De Bonte Bende in Empe hebben dinsdag hun ruimte officieel gezamenlijk geopend. De Bonte Bende is de buitenschoolse opvang van kinderdagverblijf Ut Trepke.

Alle kinderen stonden buiten voor de geopende deuren en mochten allemaal tegelijk het lint doorknippen zodat zij samen De Bonte Bende openden. Bij de opening hoort natuurlijk een taart met vuurwerk erop en een glaasje Jip en Janneke champagne.
Het was nog de hele week feest bij de buitenschoolse opvang. De kinderen hebben vogelhuisjes getimmerd zodat de vogels dit voorjaar weer hun eitjes kwijt kunnen en ze hebben T-shirts geverfd met het thema de Olympische spelen. Hieraan was een speurtocht door Empe gekoppeld om alle Olympische vlaggen van alle landen bij elkaar te zoeken.
Uiteraard was er een dag patat en heeft de oudercommissie pannenkoeken gebakken. Deze mochten de kinderen met allerlei lekkers versieren.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.