Velpenaar aangehouden na huiselijk geweld

VELP – Een 37-jarige inwoner van Velp is woensdagavond door de politie in zijn woonplaats aangehouden wegens huiselijk geweld. Zijn 26-jarige vriendin waarschuwde rond 21.00 uur de politie, nadat de man tijdens een ruzie de boel in huis kort en klein zou hebben geslagen. Vervolgens zou de man zijn weggereden naar een kennis die hij gedreigd had wat aan te gaan doen. Gewaarschuwde agenten zagen de man op de Arnhemsestraatweg in Rheden rijden en lieten hem stoppen, waarna hij kon worden aangehouden. In de auto van de man werd een mes aangetroffen en in beslag genomen. De Velpenaar is in verzekering gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.