Home / Rozendaal / Rozendaal weer de eerste

Rozendaal weer de eerste

ROZENDAAL – Om 21.00 uur sloten de stemburo’s, om 21.23 kon Rozendaal als eerste de uitslag melden. Omdat het kleine Rozendaal een reputatie heeft als het gaat om snel tellen van stemmen, was de belangstelling van de (landelijke) media groot. De wedloop met concurrent Vlieland maakte dan ook meer los dan de uitslag. In Rozendaal veranderde niets. De 9 raadszetels werden ook dit keer weer verdeeld tussen Belangen Gemeenschap Rozendaal (4 zetels), Rosendael ’74 (3 zetels) em Progressief Akkoord (2 zetels). Wat dat betreft veranderde er niets. De opkomst in Rozendaal was met 77,9 procent traditioneel hoog.
Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp assisteerde persoonlijk bij het tellen van de stemmen in de kleinste gemeente van Nederland, die op 3 maart 2010 weer even landelijk in het nieuws was.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.