Home / Dieren / Nu ook hoorns bij Gelreband

Nu ook hoorns bij Gelreband

DIEREN – Drum- en showfanfare Gelreband in Dieren breidt het instrumentarium uit met een (alt)hoornsectie. Een althoorn is een koperen instrument dat door het geringe gewicht ook door kinderen kan worden bespeeld. Niet alleen ervaren hoornisten zijn welkom bij de Gelreband. Er is een speciale opleiding gestart waarbij iedereen van professionals hoorn kan leren spelen. Een deel van de muzieklessen wordt betaald door de Gelreband. De repetities zijn iedere maandag vanaf 18.30 uur in het clubgebouw aan de Imboslaan.

www.gelreband.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.