Training omgaan met alcohol bij verenigingen

BRUMMEN – De Vrijwilligerscentrale Brummen – Eerbeek biedt verenigingen en organisaties in de gemeente een IVA-training. Dit is een training Instructie Verantwoord Alcoholgebruik, die plaatsvindt op maandag 12 april, van 19.30 tot 22.00 uur.

De IVA-training gaat vooral in op het verantwoord omgaan met alcohol, het niet schenken aan mensen onder de zestien jaar, bedachtzaam zijn op het geven van alcohol aan mensen die met de auto zijn en niet schenken aan mensen die al teveel ophebben. De vaardigheden van een barvrijwilliger worden hierbij besproken en er wordt informatie verstrekt over de drank- en horecawet en structurele inbedding vinnen de sportvereniging. De IVA-training is verplicht voor mensen die als vrijwilliger achter de bad staan. Er hoef geen examen te worden gedaan.
Alle verenigingen en overige organisaties kunnen kostenloos deelnemen aan de training. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Aanmelden kan bij Jelle van den Berg van de Vrijwilligerscentrale, tel. 0575-561988 of j.vandenberg@welzijnbrummen.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.